Onsdag

Bra dag idag :D Slutade tidigt och träffade Jessie på stan, vi drog väl omkring i typ tre timmar. Grymt kul var det iaf :D
Sen teori på Nisses då.
Mamma hade även fått tag i den där fobilläkare, men han sa att vi skulle vända oss till BUP. Känns faktiskt inge vidare. Jag har fobier tvångstankar och sömnproblem, inga allvarliga saker. Jag skulle hellre vilja gå till en läkare/psykolog som inte tillhör BUP. Men mamma tyckte att det verkade väl bra, så vad har jag för val? Sen ska vi fixa sömntabbletter där igenom oxå.
Pratade nyss med Milla i tele, planerade inför morgondagen. Kommer bli sjukt kul :D Så länge man inte träffar nån praktikunge
Jag hade inget av värde att skriva idag egentligen xD Men jag skriver ändå.
Åh, är helt besatt av falling for you med älskade Chester <3 så jävla grym! <3

Jag vill ha en backspegel! :D

Fuck Off

Ja, andra dagen på praktiken idag :P Gick väl bra :D En av de har gått och blivit kär i en av mina typ vänner, lite gulligt dårå xD Sen idag när vi var på väg till lunchen gick jag och snacka med en tjej, så säger en jävla turkjävel '' ett ord till från dig och jag slår ner dig'' till en handikappad, som inte hade gjort henne något alls. Åg, jag ville bara skrika till henne att hon kunde dra hem till sitt jävla hemland och lära sig visa respekt för andra människor! Åh, fan vad arg jag belv! Och nej jag är inte rasist. Hade reagerat vilket fall som helst. Jag fattar lixom inte, ja dom är utvecklingsstörda. Jaha? Dom är lika mycket människor för det! De är bland de gladaste och gulligaste ungarna jag nånsin har träffat. De är snälla och omtänksamma och bryr sig verkligen om varandra. Jag hatar att folk bara ser deras ''fel'' istället för hela människan. De kanske inte är iögonfallande vackra, men de har fortfarande känslor och allt det där som vi oxå har. Som idag en tjej jag kan inte prata mycket om det, men hon fick göra en liten sak och hon utstrålande sån lycka. Det var så kul och se.
Snälla, varför kan inte människor förstå? Vara snälla och trevliga mot varandra? Varför ska det vara så jättesvårt för?
Jag blir så sur. Jag är så trött på dessa jävla puckon! Människa som människa, så länge de inte har mördat våldtagit eller pedfiligerat så är de lika mycket värda, ska det vara så svårt att förstå det?

Ja, imorgon blir det Nisses och umgås med Jessie :D *normaltsällskap* weeei :D

jag vill inte ha nån jävla rubrik

har tänkt på en grej alla andra skriver roliga djupa texter i sina bloggar. och vad fan skriver jag? en massa jävla emo texter och onödigt bajs. Jag är faktiskt en djup människa kanske inte verkar som det, men ni skulle bara veta.
men ja. jag är ju som jag är.
åker ju in till skoan imorgon, har engelska nationella på morgonen sen blir det att kuta i väg till praktiken. blähä. jag vill inte. det är den där jävla kvällsångesten. Jag var så trött vid sju idag så jag hade kunnat sova minst 9 timmar, men nu går inget. Är så trött på at aldrig få sova ordentligt. Och ja, jag vet att ingen bryr sig. Men jag ska fan boka tid om sömntabletter.
Skulle ha pluggat en massa idag, men orken försvann. Fan jag vill ju oxå vara duktig och göra bra ifrån mig. För en gångs skull så skulle ju det vara kul. Det suger faktiskt att ha ett IG-G i snitt betyg. Och så har det alltid varit. Eller nej, inte i sjuan xD
Men där tror jag att det skulle göra mycket om bussen gick lite senare, jag tror att man skulle få mer ork. Hur normalt är det att hoppa på bussen klockan sju på morgonen? Och åka i en timme, en resa som tar oss med bil 15 minuter. Snacka mycket det suger. Det tar hårt på kroppen att gå upp halv sex varje jävla dag, och ha uppgifter som kräver att man pluggar till typ 12 på natten. Värdelöst!
Nej, det är kväll och jag vill inte till praktiken imorgon.

Praktik :D

Aja, första dagen på praktiken idag. Helt okey. Tror att det faktiskt kan bli ganska kul. Är ju på ett särhögstadie, men det märks knappt. Glada ungar iaf, det är alltid positivt och sen har jag en trevlig handledare :D Dock skulle jag ju hellre vara i skolan och muppa, men det får funka. Har bra tider de första veckorna iaf. Sen blir det 8-4.
Snart är det valborg oxå :D fan vad nice. Hoppas bara att allt löser sig med allt, men om inte, so what?
Jag hade en massa saker att skriva, men jag har glömt allt.
Ett riktigt inlägg kommer väl :P fär trött för att tänka just nu xD

Söndag

Blöhö.Tvättat om mammas bil idag och krattat gården, fan vad ont man har i händer och axlar. Men skitsamma.
Praktik imorgon. Vill inte. Sen hjälper inte söndagsångesten ett skit. Blähä! så mogen jag känner mig just nu. Vill lägga mig och sparka gråta och skrika, men ändå skratta le och vara lycklig. Det går inte ihop.
Känns så otroligt jävla fel att inte åka till skolan imorgon. Jag vill ju träffa alla.
Nej jag tänker kolla på a walk to remember och vara patetiskt för mig själv i min ensamhet.

Chester<3

Sitter och lyssnar på guden själv just nu. Var väl egentligen tänkt att man skulle sova. Men jag orkar inte.
Men usch, vad bra Chester är. Den rösten, den berör. Man får rysningar och man vill fan böla vissa ggr. Han äger ju lite lätt då. Kom till Sverige :D Fatta grymt det skulle vara :O sååå värt inlägg :D

Stackars Leo :'(

Idag har vi varit duktiga och tvättat min och mammas bil :D mammas måste dock göras om, likaså min. kommer ta ett år att få bort all skog! Men aja, hållt på en massa. Sen kom Jessie över för att kolla på Leo och sen när vi satt i bilen så skulle jag vinkla bakspegeln lite och boom den ligger i handen på mig. Jag har haft han i två dagar och har redan pajjat honom :P lyckat. Aja, vi planerade inför sommarn och en massa skoj :D vi är bäst <3
Imorgon blir det väl till att byta piercingssmycken till praktiken, fan vad sugigt! Jag vill gå till skolan.
Men aja, får träffa alla på valborg, ska fira med mina muppar i Sala. Var ju tänkt stockholm, men pengarna räckte inte :/ vilket är väldigt synd eftersom jag inte har träffat Ci på meega länge. Men är man fattig så xD hon får helt enkelt komma på festen helgen efter :D kommer bli nice. mkt festande fram över. Men det är sommar och jag är glad, så varför inte?
Fan, när jag är glad och posetiv kommer jag inte på nåt att skriva, men när jag har mina svackor går det hur bra som helst, och då kanske det till och med är intressant. Men aja, när vi kommer tillbaka till skolan igen så går 06:orna en vecka sen tar de studenten. Jag tycker faktiskt inte att de ska sluta :P De var där när jag börja ksk och kan vara kvar till 07:orna slutar tycker jag :D jag gillar inte förändringar. men det är ju sånt man måste leva med.
hm, nej det känns lugnt nu ändå :D


Fredag

Ja, sista dagen i skolan på fyra veckor. Känns läskigt faktiskt. Jag kommer sakna alla. Vissa vet jag ju att jag kommer träffa. Men de andra, känns tråkigt att inte träffa de. Aja, kom till skolan imorse, raggade upp sällskap eller vad man ska säga och fick reda på att jag inte började förän 12.00, jag kommer till skolan 8.00. Kändes ju sådär jävligt värt.
Vi lekte brobrobreja och hoppade hopprep idag på AK's lektion, så snygga alla var ;D haha man måste älska BF07 asså. Efter lektionerna skjutsade Tobbe ner oss på stan och jag och Milla drog omkring, köpte doftgran och tvättsvampar. Måste få bilen vit igen xD haha så jävla fail btw, mamma skicka sms idag ( ''sånna där sidor till bilen finns ju på pickaboo för 40:-'') snacka lite jag fatta :S sen menade hon fejkfälgar typ. Hur fan kan man få det till det?
Men nej, jag går uppåt nu.
Men jag kommer sakna skolan fan xD

just ja! AK tvingar mig att ta ur eller byta till stavar i läppen under praktiken, men det kan hon glömma!
Jag ser ut såhär lev med det!

Leopod<33

det ser dumt ut om man stavar med l xD men nu står min älskade Leo utanför på gården :D så jävla härligt det känns! Var å hämtade idag, dvs provkörde. Det var underbart <3 jag är kär<3 åh, så jävla lycklig jag är just nu! och skolan ägde idag! satt i typ 1-2 timmar ute i solen och blåste såpbubblor med alla mina underbaringar <3 så kul :D
Sen vart det fest planerande ^^
så jävla bra dag ändå :D

min älskade Leo :D<3
ja jag döper alla mina motordrivna saker.
och det bästa av allt den har tutgas!! haha.

Gävle

Var till Gävle på nå möte om gymnasie med Jeppa idag. Fy fan vilket nice gymnasie. Det går inte ens att jämföra med ksk. Allt är 3 tusen så mkt bättre. Ksk ser ut som en dynghög jämfört med skolan i utseende kvalitet och lärare och allt. Jag vill fan gå där! inte smartypants utbildningen som Jeppa kolla på men allt annat. Så jävla härlig skola. Jag blev så jävla sugen på att flytta upp dit. Jag bara älskar staden, där Borlänge och Sandviken är hemma. Inte Sala. Seriöst om jag måste gå om, vem delar lägenhet med mig i Gävle? Så värt det skulle vara :D en riktig stad. Med två tatueringstudios *vad jag kunde se* åh, jagvilljagvill!! men aja, det får vänta.
Var i skolan idag. Började morgonen med en tre timmars skrivning i Sv B som jag gjorde klart på 45 min, så jag slutade grymt tidigt :D Sen vart det till att leka med Jessie på lunchen som vanligt :D alltid lika skojjigt :D Samhällen var dock dödare än dödast. Sen är det det där med praktik. Jag orkar verkligen inte. Jag vill verkligen inte. Bajs!
blöhö! jävla cphumör!

Den längtan efter kärlek, som nått sin gräns, är en längtan efter döden

Jag bara älskar det citatet. Det är mörkt och dystert men lagom mycket sanning och ljus i det.
Satt och ordnade vissa saker i bloggen igår som tex kategorier, fan vad ego jag är xd fast det har jag sagt från början, min blogg - mina känslor.  Satt nyss nere vid köksbordet och drack kaffe när pappa kom och knuffa på en låda så allt mitt kaffe åkte ut i knät. Kul -.-'
Har pratat lite med Jessie och Jeppa och om det blir som jag vill hakar de på på fre/lör till Borlänge. Dags för en ny piercing :D blir a-e har fan tjatat om den i nästan exakt 2 år, börjar bli dags. Är orolig för att glasögonen ska förstöra den men jag orkar inte bry mig.
Sen vet jag att det kommer bli svårare för mig att få jobb också vidare. Men jag försämras inte som människa för att jag har ett par metallbitar i fejset. Folk är så äckligt jävla fördomsfulla, jag hatar det. Jag är fan trevligare än många av alla dessa dumma bimbos som går tex i min skola. Det är större risk att de hamnar i skiten än jag. Jag är så less på att folk tror på en gång att jag mår dåligt, jag hatar allt, jag sköter inte nåt som man ska och allt det där bara för att jag väljer att sätta in nålar i min kropp. Det är mitt val. Ni har inget med det att göra. Jag ändras inte för det. Jag är Milla och det spelar ingen roll hur jag ser ut för jag är fortfarande Milla. Jag gillar att vara jag, låt mig bara få vara jag utan att komma med pikar om hur mycket jag förstör min kropp och mitt hår och allt det där, jag förstör inte jag gör mig bara snyggare :P haha
men seriöst, jag är jag lev med det eller försvinn.
Men aja, blir skola iaf för mig imorgon. Det vill säga blandade känslor. Jag och mamma har pratat lite om ångestdämpande eller sömntabletter, för om jag ska orka gå till skolan så. whatever. no one care's after all.
*jo,jagvetvissasomgördet*


Ingen skola idag

Blev ingen skola för mig idag. Så blir till att vara hemma och plugga. Måste typ räkna 7 sidor matte och plugga inför ett eng nationnellt och ett prov i litterattur historia. Känns inte så värt om jag ska vara ärlig. Ångrar nu att jag blev hemma idag, hade mkt hellre vart i skolan med alla braiga folk :D men just nu vill jag bara att mamma och pappa ska få lön xD i need shoes och klipptid xD *nej,jagärintebortskämd*  åh, blir ev piercing i slutet av månaden :D så jälva nice! dock har jag beslutsångest mellan mouche eller anti-eyebrow *läggerinbild* nåt ska det bli. har ju bara tre i ansiktet och en industrial. sjukt lite xD
åh, mamma ringde nyss. en av mina lärare har ringt för att kolla om jag vill ha praktikplatsen. åh, sur jag blir!


Hemma igen

Hemma igen efter en skojig helg hos Milla :D Har varit där och umgåtts med henne och hennes familj typ xD sen hängt i hennes lägenhet och glott på film xD Men sjukt kul var det. Glömde nog allt som jag skulle ha behövt haft med mig men jag överlevde xD
Sen nu idag så gick vi upp fem för att fara till Sala och gå på Nisses, sju var vi i Sala. Snacka dött xD Sen kom Veronika och vi pluggade teori ^^ Sen drog vi omkring på stan tills alla bussar kom :P  Sjukt nice helg. Börjar dock känna av alla de timmar man har varit vaken.
Mamma begravde Crash medans jag var borta. Jag orkade inte.. Så när jag kom hem gick jag ut och tände ljus och lyssnade på I Miss You med And then I turned seven, så sjukt fin låt. Jag saknar henne </3
Just ja, åkte och kollade på min bil idag :D den är fan inte så ful. *bildkommerislutet* kommer nog inte skämmas så mkt. Men gubbhängarna på taket ska fan bort! Det är mitt enda krav xD
Skola imorgon känns inte så jävla kul måste jag ju få säga. Har så sjukt mycket som behöver göras men ingen ork what so ever.

       



Hos Milla

Sitter hos Milla just nu. Fredrik kollar på Madagaskar 2 och Milla packar upp grejjer. Har haft sjukt kul hitills. Men har nog ändrat varenda inställning på internet xD nej, vill ni mig nå så finns jag på mobilen :D
Imorgon kollar jag på min biiiiiillll ;:D:D:D:DD:D

Happy

JAG HAR FÅTT EN BIL! eller egentligen köpt, men mamma och pappa lägger ut pengar först. Så ska jag betala till de sen. Men så sjukt jävla glad jag är! Jag har min första bil ^^ Dock är det en gammal volvo men det är min första bil så jag skiter i det :D Jag är glad och tänker inte låta något förstöra min dag!

Å-N-G-E-S-T

SKITDAG!
var ju helt okey i skolan, iaf vissa delar :D Men jag hår sån jävla panikångest över praktiken, jag har inte tid med det. Jag orkar det inte psykiskt. Det tar jättemycket på en att vara ute, man blir helt slut emotionellt och psykiskt. (ja i min värld är det olika saker) Sen så mina betyg allt bara går åt helvete! Jag orkar inte ens bry mig längre. Barn utan framtid it is! Har engelska prov på fredag också, men inga böcker! BAJS! Sen när jag kom hem  så skulle vi begrava Crash, men jag orkade inte. Mamma ska nog göra det när jag är i skolan imorgon. Är jag en dålig människa som inte orkar? Jag inbillar mig det iaf. Jag saknar henne så att det gör ont, riktig jävla smärta. Jag hatar det! Varför var hon tvungen att försvinna i från mig? Har inte tänkt på det på så länge, har inte orkat. Måste hålla masken på lixom. Ingen får se. Men jag orkar inte det längre.. Jag känner mig tom, en stor del av mig saknas och jag kommer bete mig konstigt i framtiden.  Men jag tänker göra det, döm mig om ni vill. Men jag är trött på att spela. Trött på att hela tiden agera glad och som att allt är okey när det inte är det. 
SKITDAG!
var du tvungen att lämna mig? ily<3

klfgöfghjgh

Mitt hår vart så sjukt äckligt jävla fult. Men har inte gjort sidecut än. Men om jag inte kan sova så ligger saxen fint till vid skrivbordet :D:D det blir fan keps imorgon. Försöka dölja det så bra det går.
haha fan vad fjortis, här sitter jag och gnäller över en misslyckad färgning.
men skola imorgon, ungefär lika peppad som en gurka. Jag vill inte. Jag vill träffa alla mina underbaringar <3 that's it. Jag skiter i resten, jag orkar inte bry mig! BLÖÖÖÖ!
nej jävla bryt dag -.-'



Sur

Var ju som sagt hos min mormor igår på påskfirande. Så när vi sitter och äter pratar jag med Jeffe om mina drömmar att bli det högsta inom psykologi. Och självklart säger min ena kusin (som läser till lärare) att ''man måste typ ha mvg i allt för att komma in'' i den där tonen -du kommer aldrig klara det jag är så jävla mycket bättre än dig-. Så fittigt jävla sur jag blev. Lix vad vet hon? Hon fjäskade till sig sina betyg i gymnasie och höstadie. Falska jävel. Jag kommer klara det! Jag har bestämt mig för det. Jag kommer dock ev inte in för man måste ha både matte a och b. Men låt mina drömmar vara. Jag tänker fortsätta med dom. That's what keep me going. Dålig engelska men jag är sur och kunde inte bry mig mindre!



Aja, var till stan idag och köpte hårfärg. blir en mahgonybrun lila färg. Och sidecut :D jag och mamma stod och bråkade som fan om det i affärn. Så jag ringde Jessie och fick ett ja därifrån sen ringde jag även jeppa. Så det blir sidcut. Sen om jag inte passar i det blir väl min frölust då.
aja.

Påsk firande hos Mormor

Det var mycket roligare än väntat. Vi kusiner är ju bara för bäst! Så jävla roliga vi är. Har totalt sjuk humor. Vi äger helt enkelt. Jag skulle kunna skriva en massa men det försvann när jag satte mig här. Övningskörde upp iaf gick kanoners :D jag äger.

men ni får en bild på mitt smink. Jag var snygg idag :D haha


Äckel

Ehm, ja. Inlägget handlar om bilden som är i slutet. Jag skulle knna döda för att få tillbaka den kroppen, fortfarande tjock. Men på ett mycket snyggare sätt. Jag orkar inte se ut som jag gör längre. Kan vi inte bara spola tillbaka tiden? Seriöst, ge tillbaka min kropp ;_;




Glad Påsk :D

Ja påsk idag då :D fast vi skiter i allt sånt idag, gjorde det igår ist xD
Har varit till Sala och övningskört idag. Gick bra. Även fast det var mammas bil. Jag tycker inte om den bilen. Såg Therese som var ute och gick oxå :P
Har inga direkta planer inför idag. Ska kanske bleka luggen typ det. Jag har nya hår planer på gång :D Men först av allt vill jag klippa mig! Mitt hår är så äckligt långt. Och lockigt, menmen.
I morgon blir det påskmiddag hos mormor. Och på nå konstigt höger ser jag fram emot det. Lix, jag klarar inte av att äta bland folk eller släkten, plus att de ger en värdelöshets känslor. Så vad finns det att se fram emot egentligen? men ja. Känns som att det kommer bli kul.
Tänkte även koppla in den externa hårddisken idag. Och rensa datorn lite :P Det behövs.
Borde väl skriva en massa värda tankar. Men jag har inga just nu :P

Anywhere but here

Åh, hade en bra konversation med minapäron idag. Om jag hittar en skytteklubb i närheten och klarar psyksaken och det. Så ska jag få börja skjuta :D fi fan vad kul :D känna sig helt nöjd :D

haha over and out xD


Hate

Jag hatar er! Dagen började som vanligt helt okey. Vi hade till och med riktigt jävla kul. Men ni måste ju så klart förstöra allt. Jag vill fan flytta härifrån fort som fan. Jag orkar inte med er längre!


Fuck off

Åh, försvinn!
Bort från mitt liv, bort från mig!
Långt bort. Så långt jävla bort du kan komma!
Jag orkar inte med dig. Inte för fem öre!

*bryt*




http://www.youtube.com/watch?v=ZuMPxS5Qf4o
underbar låt


Let's delay our misery

Tisdag..
Förljde mot min vilja med till min mormor idag. Jag tycker inte illa om henne alls, men det kommer låta så av texten.
Vi pratade om hoten och grejs som hade varit i skolan, i typ 5 sec sen var det inge mer med det. Det fick en att känna sig sådär liten och obetydlig som bara människor man tycker om och bryr sig om lyckas med. Jag vet inte känns så med min släkt. Vad man än gör. Hitta botemedlet mot cancer, so what? Är ju fortfarande Milla. Nej usch. Jag älskar min släkt, men känner mig värdelös in front of them.. Lix de är smarta och har toppbetyg perfekt närvaro i skolan och allt det där som räknas. Vad har jag? inga betyg som ens är värda att nämna, skolnärvaro? hah u wish :D dum som ett spån. Det jag har som räknas är ... inget av det där. Jag hatar det. Tänk om det någon gång skulle gå bra för mig i skolan? lix fan vad glad jag skulle vara.. men nej. åh! fuck it. Jag pallar inte bry mig om det längre. Nersupen tonåring är väl ändå en karriär? ;D xD

man, sen jag såg dig har jag drömt sånna mysko drömmar.. Jag vill inte ha något med dig att göra. Snälla försvin? Det funkar inte. Du finns där i drömmarna men du växlar mellan två helt olika personer. Jag vill inte tänka/drömma om er. Det är inge bra. Inge bra alls. Jag måste sluta. Nu. *bryt*

''Love's nothing but fairytales, told to keep our hopes high''

Åh, självklart..
Du var tvungen eller hur?



Wiho :D

Seeg dag i allmänhet.
Övningskört idag.. I Sala.. Jag är kung förfan! haha inte.. Fick motorstopp i rödljusen men annars var det bra :D Vill bara ha körkortet nu.. Fatta skönt. Att köra vart jag vill när jag vill. åh, så härligt. Sen ska jag äga mina pappa på att köra :D hah xD
Men aja, lov  då.. Ska väl typ ha filmkväll med Jessie och sen ska jag fixa mitt rum. Jag har sånna planer inför lov xD Nej känns segt med lov. Skulle hellre vara i skolan och umgås med alla härliga människor <3 :D (minavänner). Och komma i kapp med allt det där jävla skolarbete.. Men det här säger jag bara nu.. Är inne i en bra period nu :D Känns skönt :D inte deppa för småsaker: D dock är fobierna värre än nånsin när jag har bra perioder.. låter inte alls ologiskt xD
Haha jag har fan inget värt att skriva överhuvud taget. xD jag vill ha skola och bra betyg nu :D och körkort xD

Påsklov:D

Fick påsklov igår. två dagar förtidigt.
Nån idiot har dödshotat skolan.. de ska gå in och skjuta.. så på morgonen var det kris möte i klassrummen och det är c som är hotat :S mitt hus xD alla vart ju klart rädda som fan. Sen så sa de att vi inte behövde vara kvar i skolan så vi drog till stan efter psykologin.. Sen så messa Tess Milla och sa att det var ett nytt möte klockan två och där sa de att pga hysterin och risken så skulle all undervisning på ksk vara inställd torsdag fredag.
Det är faktiskt ganska obehagligt. Sen när vi satt i aulan under sista mötet kände man allas dödsångest ochsåvidare.. creepy.. för den som inte var där kommer allt mitt babbel låta överdrivet för. men det var så det kändes. kändes som att nån skulle komma in och bara sätta en kula i pannan på en. obehagligt som fan..
Sen efter ''skolan'' drog jag milla och veronika till nisses vilket var sjukt kul :D och skönt att känna att man verkligen har kommit igång. dock hade jag mer än gärna undvikit en viss person där..
Efter nisses drog jag hem till milla och sov där. Sjukt kul var det :D och hennes syrra var en ängel och fixade mina ögonbryn så nu är jag snygg ;D haha xD 
nej, känns skönt med lov iaf..
Leka med mig? (a)

RSS 2.0