26/6-10

Ett år sedan, varför?

Var till din grav idag.. Vackert som alltid. Men det ska inte vara så, du ska inte vara där. Du ska vara med oss! Du skulle ha varit med oss det här året, du skulle ha festat, umgåtts tagit studenten med oss! Delat allt det där man bara gör sista året på gymnasiet.
Jag saknar dig.

Vi kommer aldrig att glömma dig. Kommer aldrig förlåta att du rycktes bort från oss alldeles för tidigt.
Men du kommer alltid vara en del av BF07, en utav de viktigaste.

För vi behöver vår Piff <3


Zsa Zsa Zsu

:O Ett smink-inlägg, så intresserar det dig inte kan du sluta läsa nu ;)


Ja, tänkte göra en sminkning som jag har kört med ganska mycket nu på sistone. Enkel med en gnutta färg ^^Ja, det enda jag gjorde var: 
-la en ljusvit skugga vid bryn benet som jag drog neråt.
-la en mellan brun skimmrande skugga som jag la över hela locket och sotade uppåt.
-sen (eller egentligen vad jag gjorde först) var att ta en blåglittrig kajal som jag drog över franskanten till den tjocklek jag ville ha, sedan tog jag en snedskuren borste och fyllde i det med en klarblå skugga som matchade bra, och skuggan gör även att kajalen inte smetas ut.. La även denna skugga längs med den undre franslinjen.

Tyckte det såg trist ut med bara det blåa längst ner, så la även den skuggan i vecket ("crease") på engelska, men tog bara lite och sotade uppåt in i det bruna.

Sen var det dags för eyeliner längst övre fransraden och mascara, sen klart!

Sjukligt enkelt och jag gillar hur den ser ut :)
Produktbilder för att visa vad jag använt^^
  
En ljusblå skugga från    Blå kajal från Viva       Den ljusvita och mellan-
H&M                               la Diva                      bruna även från Viva la Diva

 

Ja mitt första sminkinlägg för tillfället, nästa kommer nog vara bättre planerat osv men det här duger bra^^

Hmm

Nej nu fan ska jag bli bättre på att skriva här.. *promise*

Har bara saknat inspiration till det, och kanske lite tid.. Har spenderat mycket tid i stan med lite folk på sista tiden, sen det där med studenten och allt. Allt det med skolan tog tid, plus att jag nu har kunnat sova igen.. Något som jag inte har kunnat på typ ett halvår, så det har jag uttnyttjat till fullo.

Men kommer byta lite inrikting här tror jag.. Komemr fortfarande vara personligt, men kommer nog slänga in mycket mera smink och liknande saker. Det är iaf vad jag känner för för tillfället, har dock ingen kamera så är inte möjligt just nu.

Ja, menmen idag tänkte jag sepndera dagen med att läsa och försöka åka in en sväng till bibblan i avesta, låna restrerande av Millenium-seriern (nästan klar med Män som hatar kvinnor nu) och lite Death Note och något övrigt skoj ^^

Ja det var väl det som jag kan skriva för tillfället ^^

klant.

well, bilen står hemma parkerad och allt.. Tanklocket ligger i Horndal någonstans...Klant!Ibland uppskattar jag min inteligens! :D

25/8! :D

Längtar som fan!

Inget har väl hänt som sist, lämnat in kameran så kan inte heller uppdatera med bilder. Är nu mera även fri från Kilbo, något som det inte finns ord för hur skönt det är.

Helgen/veckan har spenderats med pojke och lite vänner. Men nu är det bara att ta det lugnt fram tills söndag. Måste dock städa mitt rum denna veckan.. De som har sett mitt rum förstår vilket jobb det är.. >.<

Haha.

Nej, skulle vilja uppdatera med lite sminkbilder.. Har massa bra idéer just nu. Men ingen kamera.

lol.

Jag har blivit ytterst dålig på att uppdatera här.

nostalgi


Återigen Chester! :DHar varit tyst från honom ett tag. Men talagen sitter kvar.

Haha jag är en sån nörd -.-


Ja, har sommarlov eller vad man ska kalla det nu. Haft i två riktiga dagar och jag är less. Variaf till pojken igår/dag så jag hade något att göra, men faan vad det är tråkigt att bara gå hemma.
Palla en hel sommar.
Jag och pojken drog till stan idag för att planera en massa med A&B saker kommer nog bli toppen tror jag ^^

Ja, tänkte tvätta upp bilen imorgon om jag hinner. Den ska säljas nu i sommar så (Y)

Har inte mycket att säga faktiskt xDFÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN!

JA!
rubriken säger allt!
Igår var det studentdags! Började med en fotografering i parken och sedan champangefrukost med klassen! Sedan typ betygsudelning och annat crap. Men det bästa utav allt var ju defenetivt tåget! Glädje på höf nivå! BFarna ägde ut alla andra klasser!

Sedan hem med släkt och pojken till byn, också jävligt trevligt. Vart väl inte där så länge innan det var dags att åka in och möta mupparna för förfest hos Natta med hela klassen! :D
Var väl tänkt att vi skulle dra till hotellet efter med ingen pallade riktigt, så mupparna, Tobbe och Gutta drog till Jessie på "efterfest" ist. Drog även dit en massa annat trevligt folk så som Jessies pojke, Anna och Björn och min pojk.
Så jävla lyckad kväll/dag!


Idag har jag varit till sala två ggr med en tio mins paus emellan, värdelöst. Först skjutsa hem pojken och sedan hämta syrran, att man aldrig kan tima sånt bra.

Men men, det enda negativa med studenten är att jag har lyckats pajja min kamera lite... displayen är typ konstig med en massa streck nu.. = ledsen Milla.
Men ska in på måndag och kolla om det går på garantin annars hur mkt det kostar att laga den..

Nej leka en snabbis med Barb sedan sova fan. Hela min kropp säger ifrån.. Halsen med :P

Togs en hel del bilder, men de kommer så smånigom :DOch så finns det dom som har flera hundra dagar kvar!


(Vi är dräggen på BF!)Så jävla bäst!

RSS 2.0