meeh

Vad jag hatar den falska känslan av trygghet jag får av dig.. Känslan av att kunna fly, få prata om vad som. Jag hatar att du får mig att känna. Hatar dessa falska förhoppningar Ämnesbyte Du har tryckt ner mig för sista gången nu lilla gumman. Du är inte en del av min värld längre.

I'll be there in a heartbeat

 

Peppar sommaren och P&L som fan! :D Längtar efter dryg festivalfylla med bra musik soliga dagar med de bästa ♥ det kommer bli awsum!

 

Nej jag tänker lämna allt bakom mig, jag skiter i allt nu jag tänker leva mitt liv och jag tänker göra det till fullo. Om saker skiter sig och går fel så vet jag att jag är människa nog att hantera det iaf.

Jag vet att det som har hänt inte var mitt fel whatsoever, så därför tänker jag fortsätta. Jag ska ha kul leva och andas. Tänker njuta av varje sekund den här sommarn. Allt som kan gå fel har redan gjort det så jag ser inget problem med det längre.

Jag tänker inte låta någon annan leva av min energi längre, dem är inte värda de besväret de tar av mig. Har man ingen egen, skaffa för fan..

Nej, jag är den perfekta och fulländade Milla just nu ;) (haha läs i ironi :P)

Jag orkar inte försöka vara någon annan när jag är bra nog som jag är.

 


ok, egocentrerat inlägg.. men wtf, skit i jävla jantelagen! :D


fuck off


Hur svårt det än är att förstå..

Så har du sårat mig nå så brutalt. Att säga att de jag gick igenom inte var en big deal, ojoj du har inte levt det livet..

Nej nog om det, som sagt inte värt att lägga energi på.


Helgen då, blev ju helt jävla toppen fast så jäkla misslyckad. Fest i fredags, ja där gick ju inget som planerat ;) men fan vad kul det var. Och sen så SOA och bakismys med Jennifer igår. Nej men mina vänner är nog det bästa jag har ♥


Allt går verkligen åt skoogen just nu, inget löser sig för fan. AF krånglar om min praktik, FK krånglar med mina pengar. livet leker.. Och praktiken den vill jag inte bli av med! Jag älskar verkligen att vara där.. Plus att jag kör buss om nätterna, det är ju lite hardcore ;)
Nej men jag behöver praktiken. Jag har mått så mycket bättre sen jag började där, det hjälper mig att koppla bort alla jävla problem och jävelskap. Iallafall för ett par timmar, men de är värt det. Jag vet inte, jag har märkt skillnad på mig själv iaf sen jag började där..

Tänkte även att jag ska berätta för de som läser här att Jessie inte längre kommer att blogga på Satelittedreams, så de som vill fortsätta kolla in henne och hennes kreationer (vilket jag verkligen tycker att ni ska göra) gå in på Jessiejoystick.blogg.se :Dkänns som man förlorade en del av sig själv dock..

RSS 2.0