torsdag

''I don't know what's worth fighting for
Or why I have to scream
I don't know why I instigate
and say what I don't mean
I don't know how I got this way
I know it's not all right
So I'm breaking the habit''


passar så sjukt bra in på mig och mina raseriutbrott. dom har försämras igen.. så om jag säger nåt när jag är sur så är det 99% säkert att det inte stämmer med vad jag egentligen tkr, om det är nå taskigt om en person eller så..

Jeffe på bilden. foto och edit by mig då..


1337

sitter och hör simple plan i bakgrunden (tror annika spelar) det får mig att tänka på oss. på hur nära vi stod varann förut, visst vi är fortfarande nära.men hur vi stod upp för varann hela tiden varje dag när somhelst. eller när vi bara satt på msn och skickade låttexter. och när vi satt där i källarn och var allmänt deprimerade men lyckliga för vi visste att vi alltid skulle ha varandra. jag saknar den tiden då det var vi mot världen. när ingen kunde störta oss. vi var obesegrbara, visst det är vi ju fortfarande ;) men jag kan ändå inte låta bli att sakna hur när vi stod varandra. och jag hatar att vi har glidit ifrån varann.  jag saknar oss <3 måste säga att hur förjävlig än åttan var. så var den och nian de lyckligaste åren i mitt liv.  ni är perfekta både då och nu, och jag är lycklig att jag ens har fått känna er :D Jag älskar er som vänner och det kommer jag alltid att göra. och ja ni får tycka jag är töntig, men utan ert stöd ja, vem vet. ´ni vet även vilka ni är. men vi är fortfarande lika bäst som vi alltid har vart ;D <3

du vet hur svårt sånt är för mig att skriva. du kunde inte skriva nåt tillbaka. så uppenbart att du inte bryr dig längre. det framstår väldigt väl i texten att du är träffad. men nej, du har ett nytt liv med ya vänner och jag passar inte där. du har gjort ditt val. men jag kommer alltid älska dig som den vän du var en gång, och hoppas att det bara är tillfälligt. för jag vill inte förlora dig du betyder mer än du vet och tror. men ja, det är ditt val.
jag ber väl om ursäkt..scream your heart out

fått ångest över skolan idag, jag är så jävla dålig me't. jag kan verkligen inte sköta skolan. har fan aldrig klarat av det. jag är alltid hemma fast jag inte behöver, jag pluggar nästan aldrig till prov. eller gör uppgifter i tid. men jag vill fan inget hellre än att klara allt det där. men det funkar bara inte. det är så sjukt störigt.  jag vet inte ens varför jag gör så. sen när jag väl pluggar blir det oftast för mycket och då lägger jag bara av, får bara panik och stresskänslor och då kan jag inte göra nånting ist.  nej jag känner verkligen hur jag måste skärpa mig och ta tag i saker. jag har redan tre ign i slutbetyget, behöver inte bli fler.
aja, var meningen att det här inlägget skulle bli långt och verkligen förklara. men det kom inget när jag väl började skriva.. :P


...

jag är så jävla trött på att behöva tassa omkring och inte synas, för om jag skulle råka synsas prata höras eller dyl så blir folk bara arga och berättar för mig hur värdelös jag är. jag behlver fan inte det. jag vill kunna ställa mig och säga att jag oxå existerar, men de kan jag inte. jag vet hur det blir. om jag nu skulle gnälla över nåt så börjas det med en gång '' det är alltid synd om dig va?'' ''de måste handla om dig'' osv alltid pikar om hur dålig jag är. så har det alltid varit. jag får alltid ta alla andras skit och trösta de. men de kan aldrig ställa upp tillbaka. om de inte påpekar hur dålig jag är byter den så att det handlar om den själv igen. jag är så jävla trött på det här. jag är fet, ful värdelös och äcklig. och dum, glöm inte dum. de får man höra dagligen.jag vet om det, ni behöver inte fortsätta säga det. tro mig även när jag känner mig bra eller tom stolt över mig själv, så smyger sig era jävla ord in. jag orkar fan inte. i förstår inte hur mycket de tar. jag vet att enligt er skulle jag inte ens vara en människa om jag låg tre meter under jord. erkän den tanken låter bra va?.. jag är trött på att behöva be om ursäkt hela tiden för att jag ser ut som jag gör, tycker och tänker som jag gör och allt sånt. ja, jag är dålig. men låt mig vara dålig i fred! jag behöver inte era pikar om hur dålig jag är. låt mig bara vara den jag är nån jävla gång. jag vet ju om att jag inte är världens bästa men jag försöker ju inte vara det heller. jag försöker bara vara den jag är. om inte det funkar för er, vad ska jag göra då? tillbaka till det där med fet. jag har ALLTID varit fet, förutom en kort period i åttan men då var jag nära på att utvl anorexi, jag vet hur troligt låter det? men tänk såhär, vad skulle jag få ut av att ljuga om en sån sak? jo, ännu ett rykte till samlingen.
och ja, jag vet om att jag gnäller. men låt mig göra det då. ni tycker ju ändå bara om folk efter deras problem ändå så. destu fler diagnoser,tabletter,ärr,antal man kräks efter mat,psykolg samtal allt sånt där ger ju folk bara högre rang.
emo text. lev med det

fuck you

grattis du var precis som de.. du lyckades krossa mig som de.. är du nöjd nu? du visste ju för fan nästan allt sånt där äckel, men ändå..
fyfan, jag skulle bara vilja åka ner till dig spöa skiten lägga dig i en kartong och skicka dig till kongo! allt var en lögn, exakt allt. that's it jag tänker ALDRIG göra om det här, jag får väl ta att dö med mina katter gammal ful och äcklig.
alla de där positiva sakerna du sa, allt du ville att jag skulle säga.. den kontakten vi hade, det var bara fejk.
åhhhhhh.
jättepatetisk emotext jag vet. lev med det.


fuck it

det är lugnt hoppa på mig, sparka mig när jag ligger..
jag låter dig göra va fan som helst. åh! kan fan inte fatta att jag trodde på allt ditt skitsnack.  jag orkar inte lyssna på dig längre.. jag trodde inte du var sån.. men än en gång har man blivit överbevisad. åh, försvinn ur mitt liv!

RSS 2.0